Сила нескорених

20 лютого Україна згадує трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам'ять Героїв Небесної Сотні - мужніх захисників свободи і демократії в державі.

Вони першими повстали проти несправедливості, цинічного обману та фальші, тим самим виявили небайдужість до майбутнього країни.

Вони прийшли на Майдан, щоб підняти жовто-блакитні прапори у новій щасливій, вільній і по-справжньому незалежній державі, а знайшли під ними вічний спочинок...

Потім країна дізналася імена своїх героїв. Кожна історія викликала гострий, пронизуючий біль, всеохоплюючий гнів та безсилля. Кожна сповідь закарбовувалася в пам'ять. Прийшло розуміння, що героїчні подвиги цих людей не можуть бути забутими.

На уроці мужності, проведеному в районній бібліотеці для дітей, відбулося вшанування Героїв Небесної Сотні та земляків - героїв, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну. Сльози на очах у присутніх викликав перегляд відеороликів "Реквієм Небесній Сотні", "Герої не вмирають", "Мамо, не плач".

Урок мужності

Перегляд відеороликів про мужніх героїв

/Files/images/2e83aeaf539a990e20e8c22f3db5d6dd8.gif

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.