Повернутися до звичайного режиму

Ця листівочка з бажанням, тож приймайте привітання (новорічна фантазія)

Які асоціації викликають у Вас свята? Аромат цитрусових та теплого чаю, шелестіння цукеркових обгорток, миготіння вогників, яскравий феєрверк. А тепер запустімо машину часу на 20 років у минуле. До списку асоціацій додамо особливий момент, коли з надією відкриваєш поштову скриньку і... бачиш конверт із привітанням! Тебе переповнює дитячою радістю, цікавістю і подивом від приємної несподіванки, І поки ти йдеш сходами від скриньки до квартири, ці почуття стихійно наче наростають. Під час читання "живого листа з конверта виринає частинка душі і внутрішня енергетика відправника.

Зараз про конвертне спілкування фактично всі забули, адже в епоху технічного прогресу цей сервіс відходить у небуття. До епістолярного стилю діти вдаються лише на уроках мови та літератури, тоді як для людей старшого покоління листування було невід'ємною частиною життя.

Людина, яка читає "живого листа, відчуває особливе тепло. Це не можна порівняти з холодним смс, в інтернеті. Зараз листи стали частиною туристично-музейних ритуалів, адже з більшості відомих місць є можливість відправити листівку у будь-який куточок світу і навпаки.

Створення листівки власними руками та написання привітань - процес довгий, що потребує творчості та власної фантазії, а натомість приносить заряд позитиву та величезне задоволення. Якщо ви бажаєте приємно здивувати когось їз своїх близьких - не гайте часу.

Зараз такий подарунок буде особливо актуальним, адже відходить у минуле 2019 рік Земляної Свині, а на зміну йому настає 2020 рік Білого металевого Щура, На Сході ця тварина є символом багатства, чистоти, добробуту й доброчесності.

З цього приводу у передсвятковій хвилі творчості наші бібліотекарі провели майстер-клас з виготовлення новорічних листівок, Щоб зробити такий подарунок, діти доклали зусиль, проявили терпіння, спробували передати емоціі, почуття. Через інтернет такого не зробиш. Тим більше приемно отримати листівку ручної роботи. з кумедним хвостатим символом покровителя Нового року, яка єдина у своему роді, а не одна з багатотисячного тиражу із стандартним привітанням.Саме такі дарунки дозволяють відчути себе особливим.

Тому "пишіть листи і надсилайте вчасно." І не важливо, що там буде написано, а важливо, що серед метушні сучасного світу Ви знайшли для цього клаптика паперу і час, і слова, і адресата.

/Files/images/810.jpg

/Files/images/80.jpg

/Files/images/800.jpg

/Files/images/81.jpg

/Files/images/807.jpg

/Files/images/812.jpg

/Files/images/805.jpg

/Files/images/8030.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 440

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.