Повір у себе і в тебе повірять інші

Саме під такою символічною назвою з 11 квітня по 16 травня у стінах нашої бібліотеки експонувалась виставка творчих робіт дітей з особливими потребами. Цей конкурс щоріч організовує районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Цьогоріч участь в ньому взяли 35 дітей, які представили свої малюнки, вишивки, роботи з дерева, паперу, бісеру.

Всі роботи вражають глибиною та самобутністю. Дивлячись на майстерно виконані картини, вишиті ікони, різноманітні інструктації, навіть не віриш, що ця щира краса з'явилась завдяки рученятам та фантазії дітей, які страждають від тяжких недуг.

Найкращими були роботи Дарини Гембік (м.Камінь - Каширський), Івана Киця (с.Видерта), Андрія Гурського (м.Камінь - Каширський), Галини Гундерич (с.Черче), Марії Ярошук (с.Черче), Дмитра Геля (м.Камінь - Каширський), Катерини Кривош (с.Бузаки), Давида Пирога (м. Камінь - Каширський), Аліни Кухтей (с. Раків Ліс).

Сьогодні для дітей з особливими потребами надзвичайно важливо відчувати, що вони можуть проявити свої таланти, що вони потрібні в цьому світі, що для них відкриті всі можливості. Тому ми повинні робити все, щоб розкрити та розвивати їхні таланти, допомогти їм пристосуватись до нелегких реалій суспільства, знайти своє місце в житті.

/Files/images/IMG_1734.JPG /Files/images/IMG_1732.JPG

/Files/images/IMG_1716.JPG /Files/images/IMG_1714.JPG

/Files/images/IMG_1722.JPG /Files/images/IMG_1715.JPG

/Files/images/IMG_1723.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.